Tyttö syntyi 1.8.2006 klo. 8.52 sektiolla. Painoa oli 2955g ja pituutta 47,5cm. Nyt olemme olleet 1 1/2 viikkoa kotona ja hyvin on mennyt. Neiti tosin pääasiassa vaan nukkuu ja syö...:)

Koirat ottivat uuden tulokkaan hyvin vastaan. Ensimmäiset päivät Wilma oli yli-innokas "hoitamaan" vauvaa. Lähinnä majaili vaan sen sängyn alla ja sekosi aina kun vauva äänteli. Aada taas on tapansa mukaan höppänä eikä oikein tajua mikä se pieni nyytti on. Aada raukka oli laihtunut sen viikon aikana kun olimme OYS:issa. Ei ollut ruoka maistunut, kun emäntä ja isäntä molemmat olivat reissussa. Sen lisäksi se pudotti turkkinsa, joten nyt voisi luulla, että meillä asustaa vinttikoira leonbergin sijasta. =D Aada on nyt sitten lihotuskuurilla ja saa kaikki herkut. Wilma puolestaan on dieetillä...kiloja kesän makoilusta on kertynyt muutama liikaa ja metsästyskausi on edessä.

Ai niin...Aada leikki toissapäivänä poron kanssa. Pappa oli ihmetellyt, että mitä se pomppii tuolla pellolla ja lähtenyt katsomaan. Talon takaa oli paljastunut isosarvinen poro, jota Aada kovasti yritti saada leikkiin mukaan...siinä jostain kumman syystä onnistumatta. ;) On meillä siinä vahtikoira....