Tänään -38 ja pitäisi lähteä Emman kanssa neuvolaan...hui! No kai me pohjoisen tytöt sen verran kestetään ja paksuneepa neidillä nahka heti nuoresta pitäen. Eilen käytiin ekan kerran saunassa...tosin alalauteilla ja muutama minuutti näin alkuun.

Leofoorumissa käy taas kova keskustelu jalostuspuolella. Aloitin sinne aiheen ulkomaisista lonkkakuvaustuloksista. On perin kummallista, että suomen rekkarissa olevia koiria tutkitaan suomessa joiltain osin ja esim. lonkkien kohdalla saattaa napottaa ULKOMAINEN tutkimustulos. Ja kaiken huippu, että se toinen tulos on voinut olla eri maassa vielä samalle päivälle tai pari päivää myöhemmin. Hullua koirienkin takia tehdä rauhoituksia noin tiheään...

Syytä en tiedä miksi noin tehdään, enkä lähde sitä tässä arvailemaan. Jokainen voi omassa päässään tehdä johtopäätöksensä...minä tein ne jo. Toivottavasti nuo ylemmän tason ihmiset huomaavat, että tässäkin on olemassa porsaanreikä ja tukkivat sen mahdollisimman pian.

Osa kitisee, että suomessa on liian tiukka linja lonkka-arvostelujen suhteen. Se on HYVÄ! Kylläpä leojen lonkatkin on hyvässä jamassa tuon tiukkuuden ansiosta. Muutamia D ja E tapauksia on harvakseltaan, mutta suurin osa on tervelonkkaisia. Toivottavasti linja pysyy tulevaisuudessakin samana.

Tässäpä tälle aamulle...