Ihanasti paistaa aurinko ja on jo niin keväinen olo vaikka pakkasta oli aamulla taas -30. Todella nopeasti se kuitenkin laskee, kun aurinko nousee ja nyt mittarissa on enää -15.

Aada alkoi tiputtaa turkkiaan. Great! Olin ilmoittanut sen Kemijärvelle, koska meiltä puuttuu vielä yksi virallinen näyttelytulos ennenkuin sitä voi astuttaa. Tämän siitä saa kun on laiska käymään näyttelyissä ja onhan mulla toisaalta ollut syynikin. Kesä 2005 meni häitä järjestellessä ja viime kesä viimeisillään raskaana, joten ei siinä näyttelyissä ravaaminen ole ensimmäisenä mielen päällä. Kemijärvellä sattuu olemaan vielä se sama tuomari mikä Kajaanissa, joten voi olla että menestys ei ole mitenkään taattua..=D No mutta päivä kerrallaan ja katsellaan nyt ilkeekö tuota viedä sinne. Sama kait se toisaalta kun olen jo ilmoittautumismaksunkin maksanut. Tulee sitten turpiin, jos on tullakseen. Seuraavaksi suuntana Kajaani huhtikuun lopussa..vaikka eipä se turkki siihenkään ehdi vielä kasvaa. Kumma koira kyllä...pakkaset olleet viime aikoina -30-40 asteen välillä ja tämä alkaa tiputtamaan turkkiaan. Ilmeisesti pidetty liian vähän kartanolla...;)

Saatiin rakennuslupakin, joten nyt alkaa yläkerran teko. Ihanaa lisää tilaa! On tässä vähän pentukuumettakin kehitellyt, joten lisätila talossa on enemmän kuin tervetullutta. Mielenkiintoisia yhdistelmiä on tulossa ja tietty kiinnostaa omankin nartun pentue. Toisaalta olisi ihanaa tuoda ulkomailta jotain ihan uutta...en tiiä. Taitaa olla viisainta jättää ne hommat muille ja keskittyä näihin kahteen karvaturriin ja noihin kolmeen karvattomaan...:)