Käytiin sitten Aadan kanssa Lapin läänin puolella pyörähtämässä. Mielenkiintoinen reissu ihan senkin takia, että Taivaan Tulet tv-sarjan fanina oli mukava nähdä puitteet ja melkein kuulin korvissani sarjan tunnusmusiikinkin Kemijokea ylittäessäni. :)

Matkaseurana meillä oli Riitta ja Sara Havu-Laavun kennelistä ja matka taittuikin oikein rattoisasti. Tytöt matkustivat "peräkontissa" sulassa sovussa ja Riitta jännitti sitten pelkääjän paikalla meikäläisen ajotaitoja...kehui kyllä hyväksi kuskiksi. ;) No ei vänkärissäkään ollut moittimista!!

Asiasta kolmanteen. Tuomarina oli Elina Tan-Hietalahti ja suoraan sanoen en odottanut tältä matkalta mitään. Saihan Aada Kajaanissa H:n samalta tuomarilta ja kun nyt näytti vielä räkkäporolta niin olin varma, ettei tulos ainakaan parane. No...oma mamma kullan kallis oli mukana ja Aada esitti parhaita puoliaan turkin vähyydestä huolimatta ja tuloksesi napsahti EH 4! JES!! Olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Vanhemmalla konkarilla Saralla meni hieman paremmin, tuloksena ERI 3. Hieno päivä kaikenkaikkiaan. Kuinkahan monta kertaa Riitan kanssa hoimme paluumatkalla, että kyllä oli mahtava päivä. Vuorotellen kummankin suusta...;)

Näyttelyn jälkeen pyyhkäisiin Kemijärven keskustaan pizzalle ja sitten auton nokka kohti Kuusamoa. Matkalla pysähdyimme Suomu-tunturin kupeessa sijaitsevassa Tuulentupa-kahvilassa, jossa söimme juuri paistetut munkit ja tuoreet kahvit. Kyllä maistui hyvältä!

Sää oli mitä mainioin ja tiet sulana suurimmalta osin. Oli mukava kaahata. :) Onneksi ei tullut poliiseja vastaan.

Aadan arvostelu oli tällainen: "Vielä hyvin nuorelta vaikuttava narttu, jolla kauniit ääriviivat, mutta on vielä kapearunkoinen. Pää saisi olla leveämpi. Hyvin kaunis profiili seistessä. Hyvin kauniit silmät ja korvat. Seisoo mielellään ranskalaisittain. Hieman lyhyessä karvassa. Hyvä turkin laatu. Hyvä häntä. Liikkuu kauniisti. Hyvä luonne. Hyvä väri."  AVO EH 4.

Aadan sisaruspuoliskot Rölli ja Nunu loistivat tänään. Rölli oli ROP ja Nunu VSP. Tässä vielä kuva voittajakaksikosta. :)

469890.jpg