Ei sitten päässyt meikäläinen Kajaanin näyttelyyn, kun tuo pieni tissitakiainen ei suostu juomaan pullosta. Jäimme siis kotiin...MUTTA Aadapa pääsi kuin pääsikin pyörähtämään kehässä. Teemu lähti reippaana miehenä sitä Kajaaniin viemään ja Mike (Aadan kasvattaja-isi) tuli Valtimolta händleriksi. Kuten arvata saattaa niin outo esittäjä ei ollut neidille mieleen ja se näkyi rauhattomana käytöksenä kehässä ja siitä tuli myös kritiikkiä tuomarilta. Tiukka oli näyttelyn linja ollut ja olemme erittäin tyytyväisiä siniseen nauhaan eli HYVÄ. Tässä vielä arvostelu parin kuvan kera...

"Hieman hermostuneesti esiintyvä narttu. Hyvin kaunis ilme ja tumma maski. Musta, hyvä pää. Hyvin takakorkea. Ei tahdo esiintyä vapaasti. Hyvä runko, eturinnan tulisi olla selvempi. Tulisi liikkua leveämmin takaa. Hyvä väritys. Vahva, hyvä luusto. Melko suora edestä."

AVO H

Tuomarina oli Elina Tan-Hietalahti.

Oikein tyytyväinen olen arvosteluun ja suuri kiitos Mikelle Aadan esittämisestä. Miehillä oli ollut kuulemma mukava päivä siellä keskenään, kun naisväki jännitti kotona. :)

Tässä eka kuvassa Aada ja Mike keskellä....

333975.jpg

 

333976.jpg

Näyttelyn jälkeen on hyvä hengähtää ja ottaa rennosti. :) Alin kuva Annen ottama!

Kiitos Mike vielä kerran!

334113.jpg